onsdag 15. februar 2012

Bursdagsfeiring

Forrige fredag hadde min fantastiske samboer, Hildegunn, bursdag. Da dette var den første anledning av dette kaliber her nede, måtte vi jo feire med måte. Alle tre stæsjet seg opp med kjoler og stort hår. Selv om Tor Sivert takket nei til kjolen, kunne en skimte litt ekstra volum i håret på denne nordmannen også.

I gave fra Tor Sivert og meg fikk Hildegunn en treretters middag på en restaurant hun selv fikk velge. Rett nedenfor der vi bor er vi så heldig å ha en flott portugisisk restaurant som bursdagsbarnet valgte for kvelden. Her spiste vi god treretters middag med, vin, biff, kaffe, cognac og selvfølgelig kake! Må vel innrømme at vi litt i forkant hadde prøvd oss frem med litt forskjellige alternativer for bursdagskake. På denne kvelden falt valget på sjokolademoussekake. Angrer egentlig ikke på det valget...





Bursdagskake må man jo ha!
















Det var en meget trivelig kveld, så smilet må frem for fotografen.












Hildegunn og Tor Sivert på Kubata.








Etter en flott middag på Kubata, gikk turen videre lenger ned i gata til Joe's. Her var det yrende liv. Hit kommer det både lokale og turister. Det er litt av en "melting pot". Her kom vi i prat med flere lokale, bl.a. sivilingeniører, DJ's og folk som jobber med plast. Litt av alt med andre ord.






Winhoek lager. En lys lokaløl. Faktisk ganske god.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar