tirsdag 31. januar 2012

Siste dag i januar

I morges hadde vi problemer med bilen... igjen. Passet ikke særlig bra i dag heller. Heldigvis var familien oppe tidlig i dag så vi kunne spørre dem om startkabler og lån av strøm fra en av deres biler. Etter litt fikling fikk vi da start, og Hildegunn slapp å bli for sen to dager på rad.
Jeg og Tor Sivert kjørte så til CotA hvor vi ble enige med Banana om å skifte ut batteriet. Nede på hjørnet ved colleget ligger et bilverksted. Vi gikk inn her (for etter å ha parkert på CotA, ville så klart ikke bilen starte) og spurte om de kunne sette inn et nytt batteri. Vi fikk et prisanslag, og etter meget lite diskusjon oss mellom bestemte vi oss for å bare gjøre det så raskt som mulig, og eventuelt ta diskusjonen med ledelsen senere.
To snille karer hjalp oss med å sette inn det nye batteriet etter at vi hadde fått hjelp av Angie (viserektoren på CotA) til å starte. Da vi hadde hørt en del om African-time, så jeg for meg at dette skulle ta evigheter, men på én-to-tre var vår lille toyota ferdig utstyrt med nytt batteri. Jeg tror faktisk at African-time bare er en myte... Vi har allefall ikke sett noe til det enda.



Her er vår lille, ikke fullt så pålitelige Toyota.













I dag hadde vi også et møte med Angie, hvor hun viste oss rundt og introduserte oss til noen av lærerne som vi kommer til å jobbe med dette året. Denne rundturen var mye grundigere enn den vi hadde forrige uke, så nå begynner vi å kjenne oss litt hjemme. Kontoret gjenstår det fortsatt å flytte inn på, men nå har vi i det minste hver vår kopp og en vannkoker. Vi ser for oss masse kaffe inne på det lille rommet vårt i fremtiden.

Kvelden denne meget varme januardagen har gått med til middagslaging og øving på trompet. Det er faktisk mulig jeg eller Hildegunn skal undervise på trompet. Det kan bli interessant. Førstnevnte har ikke spilt trompet, og den andre spilte for flere år siden. Hvorfor tar vi på oss undervisning i noe vi egnetlig ikke kan, spør du sikkert? Vi har da virkelig dratt til Afrika for å lære nye ting!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar