søndag 22. januar 2012

Første spilling

Ja, det var faktisk presidenten for landet Namibia vi skulle spille for! Ikke verst det når en bare har vært i landet i seks dager. Det viste seg at denne spillejobben som vi finn var en sermoni for 12. klasse for de elevene som hadde gjort det ekstra bra. Her skulle presidenten dele ut diplomer og stipend. At vi skulle "meet the president" som Biwa hadde tidligere uttalt, var vel kanskje å smøre litt smør på flesk.

Vi møtte Biwa på CotA klokka 8. Vi hadde egentlig avtalt klokka 08.15, men jeg fikk en telefon tidlig på morgenen av en stresset kollega som fortalte at studentene allerede ventet på oss i Government Park (som viste seg å være et område med masse store, offisielle hus). Vi stilte opp i aulaen der elevene allerede stod, og det var masse mennesker overalt. Heldigvis var det såpass tidlig på morgenen at det ikke var kommet over 30 grader enda.



Tor Siver, Biwa (foran i stripete skjorte) og elevene øver til konsert for presidenten.

Vi spilte i omtrent en time, så ble vi avbrutt av et skolekor som kom inn å stilte seg opp. Plutselig var alle elevene som vi spilte med veldig stille, og hadde veldig lange halser. De ønsket visst alle å få et lite glimt av denne mannen som de har valgt til å styre landet sitt. En av elevene pekte mot en dør i hjørnet, og sa at det var her presidenten ville komme ut. Og dermed åpnet dørene seg. "He's the bald man in the suit". Okay, men hvilken av dem? Det var en gruppe på kanskje ti skalla menn i akkurat samme dress. Jeg fikk ikke mer forklaring på hvilken av dem det var. Uansett, jeg har sett Namibias president på nært hold!

Når jeg og Tor Sivert ikke kunne holde ut spenningen lenger, takket vi for oss og dro hjem for å pakke til helgatur.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar